روغـن کنجد در بین روغن هـای خـوراکی به ملکه روغن ها مشهور است. این روغن تـاثیر چشمگیـری در پیشگیری از بیماریهـای مفصـلی وآرتروز داشته و هـم چنین موجب تعدیل و تنظیم وزن و جلوگیری از پارکینسون و آب مـروارید میشود. روغن کنـجد حـاوی آنتی اکسیدان هـای طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطان های خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطان هـای دستگـاه گـوارش، پروستـات (دومین سرطـان شـایع مردان) و سینه (دومین سرطان شـایع در زنـان) میشود. هـم چنین ایـن روغن بـه دلیل دارا بودن ویتامین e موجب شفافیت و لطافت پوست میگردد.


روغن کنجد به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر حرارت دود نمیکـند، کـف نمیکند، تغییر رنگ نمیدهد و بوی نـامطبوع در آشپزخـانه تـولیدنمیکند. بـه همین دلیل جهت سـرخ کـردن بسیـار مـناسب است. در عین حــال مـوجب خوش طعم شدن مواد غذایی شده و بـرای تهـیه و مصرف سـالاد تـوصیه میگردد.


همچنین این روغن یکبـار مصرف نمیبـاشد و میتوانـید بدون ایـنکه نـگران سرطان و یا بیمـاری دیگری باشید چندین بار بـرای سرخ کردن غذا از آن استفاده کرده و از طعم خوش آن لذت ببرید.

@roghanavina